Sport

Dan Petrescu, suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după meciul cu Unirea Slobozia

Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru două etape şi a primit o penalitate sportivă de 320 de lei.

Dan Petrescu, suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după meciul cu Unirea Slobozia | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - YouTube Dan Petrescu, suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după meciul cu Unirea Slobozia | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - YouTube

 

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru două etape şi a primit o penalitate sportivă de 320 de lei, după ce a fost eliminat de arbitru în partida cu Unirea Slobozia din etapa a 5-a a Superligii.

 


„Eliminare Petrescu Dan Vasile (CFR 1907 Cluj) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei”, se menţionează în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

CITEŞTE ŞI
CFR Cluj-Unirea Slobozia, 3-0. Victorie în Gruia, în etapa a cincea a Superligii.

Dan Petrescu a fost eliminat în minutul 42 al meciului CFR Cluj - Unirea Slobozia, scor 3-0, în urma protestelor vehemente la adresa arbitrului Andrei Chivulete.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj la un pas de UEFA Conference League. Echipa clujeană o întâlnește joi pe Maccabi Petah Tikva.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Avem nevoie de trei puncte ca de aer!”

abonare newsletter