Sport

CFR Cluj la un pas de UEFA Conference League. Echipa clujeană o întâlnește joi pe Maccabi Petah Tikva.

CFR Cluj va juca joi, 15 august, cu echipa israeliană Maccabi Petah Tikva, pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League.

CFR Cluj la un pas de UEFA Conference League. Echipa clujeană o întâlnește joi pe Maccabi Petah Tikva. | Foto: Fotbal Club CFR 1907 - Facebook CFR Cluj la un pas de UEFA Conference League. Echipa clujeană o întâlnește joi pe Maccabi Petah Tikva. | Foto: Fotbal Club CFR 1907 - Facebook

 

 


CFR 1907 Cluj primește acasă echipa israeliană Maccabi Petah Tikva. Meciul se va juca la ora 20:00. 

 


În urma meciului de duminică cu Unirea Slobozia, CFR-iștii sunt pregătiți să aducă o nouă victorie acasă. 

Echipa israeliană își dorește și ea victoria, în urma înfrângerii suferite săptămâna trecută pe stadionul Gheorghi Asparuhov din Sofia, când CFR Cluj a câștigat cu 1-0.


Maccabi Petach Tikva – CFR Cluj, 0-1

CFR Cluj a disputat în deplasare meciul cu Maccabi Petach Tikva, din turul trei preliminar Conference League, încheiat cu scorul 1-0 în favoarea echipei din Gruia.

CFR Cluj a reușit să marcheze la scurt timp după începerea meciului, astfel că Muhar a înscris (min. 8) în poarta adversă, iar la încheierea primei reprize echipa lui Dan Petrescu a intrat la vestiare în avantaj.


În repriza secundă, în ciuda tatonărilor reciproce, și a câtorva șanse nevalorificate de CFR Cluj, scorul a rămas neschimbat, iar clujenii au încheiat cu o victorie însemnată în deplasare în turul trei preliminar din Conference League. 

Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj-Unirea Slobozia, 3-0. Victorie în Gruia, în etapa a cincea a Superligii.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Avem nevoie de trei puncte ca de aer!”

abonare newsletter