Sport

CFR Cluj-Maccabi Petah Tikva, 1-0. „Feroviarii”, calificare în play-off-ul Conference League.

CFR Cluj a disputat, joi seară, partida cu Maccabi Petah Tikva, în manșa a doua a turului 3 din preliminariile Conference League, încheiată cu scorul 1-0, iar echipa lui Dan Petrescu a reușit calificarea în play-off.

CFR Cluj-Maccabi Petah Tikva, 1-0. „Feroviarii” s-au calificat în play-off-ul Conference League|Fotbal Club CFR 1907 Cluj - Facebook CFR Cluj-Maccabi Petah Tikva, 1-0. „Feroviarii” s-au calificat în play-off-ul Conference League|Fotbal Club CFR 1907 Cluj - Facebook

 

 


După victoria din turul doi al Conference League, în fața celor de la Neman Grodno (5-0), CFR Cluj a disputat pe Georgi Asparuhov Stadium din Sofia meciul din turul trei preliminar împotriva israelienilor de la Maccabi Petach Tikva, încheiat cu un rezultat favorabil clujenilor. 

Joi seară, pe teren propriu, echipa lui Dan Petrescu a primit vizita celor de la Maccabi Petah Tikva, într-un meci cu miză mare: calificarea în play-off-ul UEFA Conference League.


„Feroviarii” au început un joc în forță, încă din primele minute ale partidei. În ciuda tatonărilor reciproce, CFR Cluj a ratat câteva ocazii bune, iar spre finalul primai reprize (min. 40), Korenica a marcat un șut din interiorul careului, respins însă de Yehoshua. 

Primele 45 de minute s-au încheiat la egalitate. 


CFR Cluj a reușit să înscrie primul gol în poarta adversă în repriza secundă, la scurt timp după debut, prin golul marcat de Kresic (min. 50). 

Korenica a avut două șanse bune, fiind aproape de a marca încă un gol (min. 57), însă Wolff a reacționat și a scos balonul din colțul lung. O nouă ocazie a venit pentru Korenica câteva minute mai târziu (min.72), însă balonul a trecut pe lângă poartă.


CFR Cluj și-a păstrat avantajul până la finalul meciului și s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Echipele de start: 
CFR Cluj: Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Korenica
Rezerve: Gal, Hindrich, Abeid, Graovac, Kamara, Păun, Artean, Fica, Kun, Nkololo, Munteanu, Michael Antrenor: Dan Petrescu


Maccabi Petah Tikva: Wolff - Dezent, Cohen, Galabov, Hendy, Cohen - Yehoshuha, Glezer, Hazan - Roizman, Altoury 
Rezerve: Litvinov, Teper, Lugassy, Azugi, Salem, Vered, Fuchs  Antrenor: Dan Romann

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj la un pas de UEFA Conference League. Echipa clujeană o întâlnește joi pe Maccabi Petah Tikva.

Ultimele Stiri
abonare newsletter