Sport

Simona Halep, despre Jocurile Olimpice de la Paris. „Rămâne un regret că nu am putut participa. Ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine”.

Simona Halep regretă că nu a participat la Jocurile Olimpice de la Paris. „Ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine”, spune sportiva.

Simona Halep, despre Jocurile Olimpice de la Paris: „Ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine”|Foto: Simona Halep-Facebook Simona Halep, despre Jocurile Olimpice de la Paris: „Ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine”|Foto: Simona Halep-Facebook

 

 


Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), spune că și-ar fi dorit să fie prezentă și la ediția de vară de la Paris. 

„Ar fi fost ultima Olimpiadă”

„Rămâne un regret că nu am putut participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Mi-aş fi dorit tare mult să fiu acolo pentru că ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine. 


CITEȘTE ȘI: 
Ana Bărbosu a primit medalia de bronz câștigată la Jocurile Olimpice, în urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv

Eu am fost în 2012 la Londra şi mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci la Jocurile Olimpice. Am mai jucat la Fed Cup, am fost aproape de o finală, dar totuşi nu se compară cu Olimpiada”, a afirmat Halep.

Halep, mesaj pentru olimpicii de la Paris

Simona Halep a avut și un mesaj de susținere pentru olimpicii români.


„Vreau să îi felicit pe toţi cei care sunt aici, dar şi pe ceilalţi, pentru că ştiu cât de grea este munca din spatele Olimpiadei, mai ales că presiunea este enormă, ştiind că patru ani te antrenezi pentru un moment. Dar ei au fost capabili, au fost puternici să câştige medalii pentru România. 

CITEȘTE ȘI: 
Sportivii români încheie cursa victoriilor la Jocurile Olimpice de la Paris cu 9 medalii. Locul ocupat în clasamentul pe medalii.

Mă bucur tot timpul când sportivii români câştigă, pentru că ştiu ce înseamnă, cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoţii, stres, presiune, tensiune. Îi apreciez din tot sufletul şi îi felicit încă o data”, a fost mesajul jucătoarei de tenis pentru olimpicii români.


Simona Halep a recunoscut că a fost extrem de emoţionată în timpul curselor lui David Popovici.

CITEȘTE ȘI: 
Victorie ULUITOARE a lui David Popovici! AUR în proba de 200 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris

„Când am urmărit canotajul eram puţin relaxată pentru că ştiam că fetele sunt puternice, mai câştigaseră medalii. La David a fost foarte emoţionant, pentru că a fost totul pe ultimul metru, pe ultimul moment... a fost o emoţie ca şi cum aş fi participat eu la acea cursă”, a adăugat Halep.


Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Paris au primit, vineri, autoturisme personalizate în cadrul unui eveniment organizat la Ţiriac Collection din Otopeni. România a câștigat nouă medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, trei de aur, patru de argint şi două de bronz.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sportivii români încheie cursa victoriilor la Jocurile Olimpice de la Paris cu 9 medalii. Locul ocupat în clasamentul pe medalii.

Vești proaste pentru Simona Halep. Ratează Jocurile Olimpice de la Paris.

Ultimele Stiri
abonare newsletter