Sport

Revenire spectaculoasă pe Cluj Arena. „U” Cluj-Sepsi OSK, 3-0.

Universitatea Cluj a disputat, luni, pe Cluj Arena, partida cu Sepsi OSK, în etapa a șasea a Superligii, meci încheiat în avantajul clujenilor, cu scorul 3-0.

Victorie spectaculoasă pe Cluj Arena. U Cluj-Sepsi OSK, 3-0|Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com Victorie spectaculoasă pe Cluj Arena. U Cluj-Sepsi OSK, 3-0|Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


După o victorie pe terenul CFR-ului (3-2) și două remize albe (0-0), la Ploiești și Arad, „U” Cluj s-a duelat, luni seara, pe teren propriu, cu cei de la Sepsi OSK, într-un meci cu miză pentru play-off. 

Revenire spectaculoasă pe Cluj Arena pentru FC Universitatea Cluj, care a reușit să obțină o victorie frumoasă în partida cu Sepsi. „Studenții” lui Neluțu Sabău au început cu un joc în forță, iar după tatonări reciproce, clujenii au reușit să înscrie în poarta adversă chiar din prima repriză, prin golul lui Thiam (min.38) și au intrat în pauză în avantaj. 


În repriza secundă, la scurt timp după debut, Blănuță a marcat al doilea gol al patidei (min. 58), un balon spectaculos trimis cu capul în poartă, din pasa lui Thiam. Blănuță a fost cel care a marcat dubla în această partidă. Dintr-o pasă bună a lui Bic, Blănuță a trimis în plasă (min.70), marcând al treilea gol pe Cluj Arena. 

„U” Cluj urcă pe poziția secundă in clasamentul Superligii. 


Echipe de start:
„U” Cluj: Gertmonas - Chipciu, I. Cristea, Masoero, Boboc - Simion, Codrea - Thiam, Nistor, Bic - Blănuță
Rezerve: Gorcea, Oancea, Van der Werff, Mitrea, Briz, O. Popescu, Rață, Silaghi, Moraru, Tchassem, Berto, Bettaieb
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi OSK: D. Moldovan - Oteliță, Ciobotariu, Kecskes, F. Ștefan - Kallaku, Alimi, Breij, Siger - Debeljuh, Neskovic
Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, Oroian, Mino Sota, Drăghiceanu, Hajdin, K. Varga, M. Coman
Antrenor Bernd Storck       


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Sepsi OSK: „Trebuie să arătăm mult curaj. Trebuie de fiecare dată să te reîncarci, să îți găsești motivația.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter