Sport

„U” Cluj și-a aflat adversara din play-off-ul Cupei României. Va juca cu o echipă din Liga a 2-a.

Universitatea Cluj și-a aflat, marți, adversara din play-off-ul Cupei României. Clujenii vor juca contra Metalului Buzău, echipă nou-promovată în Liga a 2-a.

„U” Cluj și-a aflat adversara din play-off-ul Cupei României | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook „U” Cluj și-a aflat adversara din play-off-ul Cupei României | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj și-a aflat adversara din play-off-ul Cupei României.

 


Echipa va juca contra Metalul Buzău, nou-promovata din Liga a 2-a.

Meciul va avea loc, miercuri, 28 august, de la ora 17:30.


Formatul Cupei României prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.


Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României vor avea loc în ziua de 28 august cu începere de la ora 17:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Sabău, după victoria obținută de „U” Cluj: „Vrem să schimbăm ADN-ul echipei”.

Revenire spectaculoasă pe Cluj Arena. „U” Cluj-Sepsi OSK, 3-0.

Ultimele Stiri
abonare newsletter