Sport

Continuă schimbările la CFR Cluj! Karlo Muhar a fost transferat definitiv la o echipă din Arabia Saudită.

Continuă transferurile la CFR Cluj. Jucătorul Karlo Muhar a fost transferat definitiv la o echipă din prima ligă a Arabiei Saudite.

Jucătorul Karlo Muhar a fost transferat definitiv la o echipă din prima ligă a Arabiei Saudite| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorul Karlo Muhar a fost transferat definitiv la o echipă din prima ligă a Arabiei Saudite| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat că l-a vândut pe Karlo Muhar (28 de ani) la Al Orobah, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, în ziua meciului tur cu Pafos din play-off-ul Conference League.

 


Venit în Gruia în vara anului 2022, mijlocașul croat a bifat 97 de meciuri în tricoul alb-vișiniu, reușind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază. Din postura de mijlocaș defensiv, Muhar a reușit să marcheze 18 goluri, zece dintre ele chiar în stagiunea precedentă, fiind inclus de LPF în echipa ideală a sezonului.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Orobah au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Karlo Muhar la formația din prima ligă a Arabiei Saudite.
Venit în Gruia în vara anului 2022, mijlocașul croat a bifat 97 de meciuri în tricoul alb-vișiniu, reușind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre. Mai mult, din postura de mijlocaș defensiv, Muhar a reușit să marcheze 18 goluri, zece dintre ele chiar în stagiunea precedentă, fiind inclus de LPF în echipa ideală a sezonului.
Îți mulțumim, Karlo, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți urăm mult succes la noua ta echipă!”, a transmis CFR Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Programul etapei a 8-a din Superliga. Când joacă „U” și CFR Cluj.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea partidei cu Pafos: „Trebuie să facem un joc perfect ca echipă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter