Sport

CFR Cluj se desparte de Armend Thaqi, după eliminarea din Conference League

CFR Cluj a anunțat că se desparte de fundașul Armend Thaqi, în urma eliminării din Conference League.

CFR Cluj anunță prima plecare din Gruia după eliminarea din Conference League: „Mult succes în carieră, Armend!”|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj anunță prima plecare din Gruia după eliminarea din Conference League: „Mult succes în carieră, Armend!”|Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Armend Thaqi a rezistat la CFR Cluj doar două luni, iar în urma eliminării din Conference League, echipa din Gruia a anunțat rezilierea contractului cu fundașul kosovar. 

„Mulțumim, Armend Thaqi! Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Armend Thaqi au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Mult succes în carieră, Armend!”, a anunțat clubul CFR Cluj prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook. 


Thaqi a evoluat în doar cinci partide pentru CFR Cluj, meciurile din campionate cu Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova și „U” Cluj, precum și în partida din Conference League cu Neman Grodno.

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj face schimbări. A renunţat la trei jucători şi a adus un nou fundaş dreapta.

Armend Thaqi a ajuns în Gruia de la FC Ballkani, în iunie. Foarte probabil ca „feroviarii” să renunțe pe parcurs și la alți jucători. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, înfrângere în returul cu Pafos din play-off-ul Conference League. Clujenii au primit două goluri în 3 minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter