Sport

Daniel Bîrligea își ia „adio” de la CFR Cluj. „Îți mulțumim, Daniel, pentru munca depusă”.

Daniel Bîrligea își ia „adio” de la CFR Cluj, fiind transferat definitiv la o altă echipă.

Daniel Bîrligea își ia „adio” de la CFR Cluj | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Daniel Bîrligea își ia „adio” de la CFR Cluj | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


 

Atacantul Daniel Bîrligea va pleca din Gruia, după ce cluburile CFR 1907 Cluj și FCSB au ajuns la un acord privind transferul definitiv al acestuia. 


 

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Bîrligea a bifat 101 partide în tricoul alb vișiniu și a reușit să marcheze 29 de goluri, câștigând, alături de echipa noastră, titlul de Campion la finalul sezonului 2021/2022. 


Bîrligea a marcat primul său gol pentru alb-vișinii pe 1 mai 2022, într-o victorie de ligă cu 1-0 împotriva echipei Farul Constanța. Două săptămâni mai târziu, a început într-o victorie cu 2-1 acasă în fața Universității Craiova, meci la finalul căruia clubul său a fost încoronat campion național cu o etapă înainte de sfârșitul sezonului.

Pe 10 noiembrie 2022, Bîrligea a marcat primul său hat-trick din carieră într-o victorie cu 5-0 contra lui Dumbrăvița, meci care a contat pentru faza grupelor Cupei României.


Pe plan internațional, Bîrligea și-a făcut debutul pentru naționala de sub 21 de ani a României pe 25 martie 2022, egalând târziu într-o eventuală victorie cu 2-1 într-un meci amical împotriva Finlandei pe Stadionul Arcul de Triumf din București. În iunie 2023, a fost selectat de antrenorul Emil Săndoi în lotul pentru Campionatul European UEFA Sub-21 din 2023.

„Îți mulțumim, Daniel, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți dorim succes mai departe în carieră!”, este mesajul clubului CFR Cluj.


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania!

CFR Cluj se desparte de Armend Thaqi, după eliminarea din Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter