Sport

Performanță de excepție la Cupa României +13. Medalii pentru sportivii clujeni de la Elite Martial Arts.

Sportivii Clubului Elite Martial Arts au reușit să își facă remarcate abilitățile și determinarea la Cupa României +13 ani, desfășurată în acest weekend la Brașov.

Sportivii Clubului Elite Martial Arts au reușit să își facă remarcate abilitățile și determinarea la Cupa României de Karate, desfășurată în acest weekend la Brașov | Foto: cititor monitorulcj.ro Sportivii Clubului Elite Martial Arts au reușit să își facă remarcate abilitățile și determinarea la Cupa României de Karate, desfășurată în acest weekend la Brașov | Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Sportivii de la Elite Martial Arts au demonstrat din nou că sunt printre cei mai buni , după ce s-au întors cu un palmares impresionant de medalii de la Cupa României +13 ani, desfășurată la Brașov. 

 


Competiția a reunit cei mai talentați luptători, iar sportivii clubului din Elite au strălucit pe tatami, dovedind că munca și pregătirea intensă aduc rezultate pe măsură.

Rezultatele sportivilor clujeni

Florea David s-a impus în proba de kumite, obținând locul 1. Tânărul sportiv a demonstrat o formă fizică și mentală excelentă, dominându-și adversarii. Pe lângă această performanță, David a cucerit și locul 3 la proba de kata, arătând o versatilitate impresionantă.


Chis David și-a arătat măiestria în artele marțiale, cucerind locul 1 la proba de kumite, unde a dovedit agilitate, forță și o strategie bine pusă la punct.

Truta Denis a încheiat competiția pe locul 3 la proba de kumite, reușind să urce pe podium după o serie de meciuri dificile, în care și-a demonstrat abilitățile tehnice și spiritul de luptător.


Trif Daria a reușit, la rândul său, să obțină locul 3 la proba de kumite, performanță ce confirmă progresul și dedicarea ei în acest sport.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy: „V-am făcut o bucurie, dar şi voi mi-aţi făcut mie una”

A murit fostul antrenor al echipei „U” Cluj Gheorghe Mulțescu. A antrenat în perioada 2007-2008.

Ultimele Stiri
abonare newsletter