Sport

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, după meciul cu Poli Iași: „Am riscat să rămânem fără o victorie, care e foarte importantă pentru noi”.

CFR Cluj a reușit un meci bun împotriva celor de la Poli Iași, chiar și în inferioritate numerică după cartonașul roșu luat de Kamara. „Dacă nu greșim noi, greșește arbitrul”, spune antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, după meciul cu Poli Iași: „Dacă nu greșim noi, greșește arbitrul. Jucătorii merită felicitați!”|Foto: CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, după meciul cu Poli Iași: „Dacă nu greșim noi, greșește arbitrul. Jucătorii merită felicitați!”|Foto: CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj a disputat, sâmbătă, pe teren propriu, partida cu Poli Iași, în etapa a 12-a din Superliga, meci încheiat (2-1) în favoarea „feroviarilor”.

CITEȘTE ȘI: 
Victorie în Gruia! CFR Cluj-Poli Iași, 2-1.

În repriza secundă, CFR Cluj a jucat în zece oameni pe teren, după cartonașul roșu obținut de Kamara. 


Dan Petrescu: „Cartonașul roșu a schimbat total meciul”

Dan Petrescu, antrenorul echipei din Gruia spune că din cauza arbitrajului, CFR Cluj a riscat să rămâmă fără victorie. 

„Din păcate, dacă nu greșim noi, greșește arbitrul. N-am vorbit deloc de arbitraj în acest sezon, dar sunt greșeli prea mari împotriva noastră. Nu poți să dai galben la primul fault, după care Kamara a jucat cu frică.


N-am vorbit deloc de arbitraj, dar meciul se îndrepta către o victorie liniștită, fără o ocazie a adversarului. Cartonașul roșu a schimbat total meciul și am riscat să rămânem fără o victorie, care e foarte importantă pentru noi.

E bine că a venit o pauză, avem timp să-i recuperăm pe cei accidentați. Din păcate, Kamara e iar suspendat. În toate meciurile în care joacă ia galben sau roșu, nu știu ce se întâmplă. A și luat ușor cartonașe. Normal, când ai un galben trebuie să fii mai atent”, a declarat Dan Petrescu după victoria obținută în Gruia. 


„Jucătorii merită felicitați”

Petrescu s-a arăta mulțumit de jocul echipei, dar a arătat că e nevoie de o apărare mai convingătoare. 

Oricum, jucătorii merită felicitați, nu a fost ușor, Iașiul e o echipă foarte bună, care se va bate la play-off.


E clar că marcăm foarte multe goluri, dar la apărare suferim. Hențul ăsta se dă când se vrea. Ca o statistică, CFR are zero penalty-uri primite până acum”, a spus Dan Petrescu.

Întrebat despre șansele pentru play-off, Petrescu a susținut că lupta pentru play-off se va da până în ultima etapă a sezonului din Superliga, unde pot ajunge un număr de 12 echipe. 

CFR Cluj va disputa în deplasare, sâmbătă, 19 octombrie, partida cu Petrolul Ploiești, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din Superliga. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie în Gruia! CFR Cluj-Poli Iași, 2-1.

Programul etapei a 13-a din Superligă: „U” Cluj - Oțelul Galați și Petrolul Ploiești - CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter