Sport

Zi de meci. U-Banca Transilvania o întâlnește acasă pe FC Argeș Pitești, în Liga Națională.

U-Banca Transilvania dispută sâmbătă, 12 octombrie 2024, al treilea meci al sezonului în Liga Națională.

Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania dispută sâmbătă, 12 octombrie 2024, al treilea meci al sezonului în Liga Națională. Echipa va juca la Sala Sporturilor „Horia Demian” cu FC Argeș Pitești, într-o partidă programată la ora 19:00. 

 


Baschetbaliștii noștri revin în campionat, după ce au oferit o prestație curajoasă în duelul de miercuri din BKT EuroCup, împotriva Valenciei, multipla campioană a întrecerii. Clujenii au fost învinși pe final cu scorul de 105-96, arătând o evidentă creștere în joc. Astfel, Richard și compania caută al doilea succes în campionat și întâlnesc o altă formație care reprezintă România în cupele europene.

FC Argeș Pitești a revenit într-o competiție continentală după o pauză de mai bine de un deceniu, participând în FIBA Europe Cup. Piteștenii i-au întâlnit pe estonienii de la Parnu și s-au impus pe final, 67-65. Noile achiziții ale alb-violeților, americanii Allen, Prince și Smith au combinat pentru 41 de puncte. 


De altfel, Corey Williams este cel mai bun marcator al Piteștiului și în campionat, contabilizând medii de 18.0 puncte, 5.0 pase decisive și 2.5 recuperări. Trupa antrenată de către Nebojsa Vidic a înregistrat o victorie și două înfrângeri în Liga Națională, fiind pe locul 8, cu un total de 4 puncte.

„Ne așteaptă un meci cu o echipă care are ambiții mari, joacă în cupele europene. Noi vom evolua pe teren propriu, așa că vrem să ne impunem jocul și să câștigăm. Avem nevoie de fiecare meci și de fiecare victorie pentru a câștiga o încredere și mai mare în forțele noastre”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, înfrângere la limită în meciul contra Valencia Basket. Meciul a adus emoții suporterilor.

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT, speră la victorie în fața principalei favorite din EuroCup: „Ne arătăm adevărata față”

U-BT Cluj va purta echipament roz la meciul cu CSO Voluntari. Marchează lupta împotriva cancerului la sân.

Ultimele Stiri
abonare newsletter