Sport

U-BT Cluj-Reyer Venezia, pregătiri pentru un meci de senzație în EuroCup. Mihai Silvășan: „Ne concentrăm asupra partidei cu Veneția”.

U-Banca Transilvania, campioana României la baschet masculin, va disputa următorul meci din EuroCup cu formația italiană Umana Reyer Venezia.

U-BT Cluj, pregăriri pentru meciul cu Umana Reyer Venezia din EuroCup. Mihai Silvășan: „Ne concentrăm asupra partidei cu Veneția”.|Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj, pregăriri pentru meciul cu Umana Reyer Venezia din EuroCup. Mihai Silvășan: „Ne concentrăm asupra partidei cu Veneția”.|Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan sunt pe o pantă ascendentă, după victoriile cu Veolia Towers Hamburg și CSM Constanța

 


În ultima partidă din BKT EuroCup, disputată împotriva celor de la Hapoel Ierusalim și încheiată în favoarea clujenilor (81-73), U-BT Cluj a reușit să-și revină după o serie de meciuri dificile împotriva celor de la JL Bourg și Valencia Basket.

CITEȘTE ȘI: 
Victoria obținută de U-BT Cluj împotriva celor de la Hapoel Israel, dedicată lui Patrick Richard. Baschetbalistul, supus unei intervenții chirugicale în urma accidentării.

Sâmbătă, U-BT Cluj s-a impus din nou și în campionatul intern - scor 91-75 în fața celor de la Rapid, iar acum trebuie să se concentreze pentru următoarea partidă din EuroCup. 


„A fost un meci bun ca intensitate, am jucat cu o echipă care era neînvinsă”, a declarat antrenorul echipei, Mihai Silvășan. 

„Ne bucurăm pentru victorie, mergem mai departe și ne concentrăm asupra partidei cu Veneția”, a fost mesajul antrenorului U-BT Cluj-Napoca. 


Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj, întâlnește miercuri, 30 octombrie, formația italiană Umana Reyer Venezia, în etapa a VI-a a EuroCup. 
Partida, care se va disputa pe BT Arena din Cluj-Napoca, se anunță una de senzație. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victoria obținută de U-BT Cluj împotriva celor de la Hapoel Israel, dedicată lui Patrick Richard. Baschetbalistul, supus unei intervenții chirugicale în urma accidentării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter