Sport

Virgiliu Postolachi de la CFR Cluj, convocat la naţionala Moldovei pentru meciurile cu Andorra şi Gibraltar

Virgiliu Postolachi, atacantul de la CFR Cluj, a fost convocat la naţionala Moldovei pentru meciul cu Andorra din Liga Națiunilor şi pentru partida de verificare cu Gibraltar.

Virgiliu Postolachi de la CFR Cluj, convocat la naţionala Moldovei pentru meciul cu Andorra din Liga Națiunilor | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Virgiliu Postolachi de la CFR Cluj, convocat la naţionala Moldovei pentru meciul cu Andorra din Liga Națiunilor | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Virgiliu Postolachi, atacantul de la CFR Cluj, a fost convocat la naţionala Moldovei pentru meciul cu Andorra din Liga Națiunilor şi pentru partida de verificare cu Gibraltar. 

 


„Marcator al unei duble în duelul de vineri seară, cu Sepsi OSK, Virgiliu Postolachi a fost convocat la echipa națională a Moldovei pentru duelul cu Andorra din Nations League și pentru partida de verificare cu Gibraltar, Felicitări și multă baftă, Posto!”, au transmis reprezentanţii CFR Cluj.  

Despre Virgiliu Postolachi

Virgiliu Postolachi se află la CFR Cluj din vara acestui an. Crescut în Franța la celebra academie a celor de la PSG, tânărul atacant a venit în Gruia după un sezon petrecut la Grenoble, formație pentru care a bifat 33 de partide, 4 goluri și 2 pase decisive. 


CITEŞTE ŞI
O nouă mutare de senzație la CFR Cluj! Atacantul Virgiliu Postolachi ajunge în Gruia.

Vârful de 24 de ani a mai evoluat în Belgia, la Mouscron, în Danemarca la Vendsyssel, la echipele secunde ale celor de la PSG și Lille, dar și în România, la UTA Arad, echipă pentru care a marcat de 14 ori în 46 de partide 

Un obișnuit al naționalei Moldovei, atacantul celor de la CFR Cluj a bifat 21 de selecții pentru prima reprezentativă a țării sale în doar trei ani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu, convocat la naționala României pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Nations League.

Edvinas Gertmonas de la „U” Cluj, convocat la naționala Lituaniei pentru meciurile cu Kosovo și România

Artur Miranyan de la „U” Cluj, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord.

Ultimele Stiri
abonare newsletter