Sport

Voleibalistele joacă de Sf. Nicolae. Hai la meci cu o jucărie

Voleibalistele echipei Universitatea Cluj joacă în etapa a 8-a a Diviziei A1 cu nou-promovata CSU Belor Galați, meciul având loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Acesta este ultimul joc pe teren propriu, din acest an, pentru clujence, partida începând la ora 17:00, joi, 6 decembrie.

Echipa universitară organizează la acest meci o acțiune caritabilă, donând jucării Casei de Copii „Căsuța Bucuriei”, iar persoanele care vin la meci și doresc pot să aducă și ele o jucărie.


Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Luminița Trombițaș, a declarat că echipa este pregătită pentru o victorie în ultimul meci pe teren propriu din acest an.
„Avem ultimul meci pe teren propriu în compania Galațiului și, din punctul meu de vedere și al staff-ului tehnic, suntem pregătiți fizic și mental pentru a obține punctele maxime din acest joc. Ne dorim victoria și îi invităm pe suporteri să ne susțină într-un număr cât mai mare. La acest meci organizăm și o acțiune caritabilă și rugăm toți spectatorii să vină cu o jucărioară pentru a fi donată unei Case de Copii cu ocazia Sfântului Nicolae”, a explicat Luminița Trombițaș.

În prezent, Universitatea Cluj ocupă locul șapte în clasamentul Diviziei A1 cu șase puncte, iar Belor Galați se află pe locul nouă fără niciun punct.

abonare newsletter