Sport

Ioan Andone știe de ce pleacă Iordănescu de la CFR Cluj: „Ar fi vrut altceva în sezonul viitor”

Ioan Andone, fostul antrenor de la CFR Cluj, a vorbit despre motivele care l-au făcut pe Edi Iordănescu să părăsească trupa din Gruia.

 

 


Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj după ce a luat primul titlu de campion din carieră, fiind invocate mai multe motive. Una dintre probleme ar fi relația dificilă pe care a avut-o Iordănescu Jr. cu oamenii din conducerea din Gruia.

Ioan Andone știe de ce pleacă Iordănescu de la CFR Cluj

Fostul antrenor de la CFR Cluj este de părere că Edi Iordănescu ar fi vrut o restructurare a lotulului. „Fălcosul” este prieten cu Anghel Iordănescu și cel mai probabil cunoaște mai multe amănunte din jurul echipei.


„Probabil ar fi vrut altceva pentru la anul. Poate întinerirea lotului, poate altceva. În principal, sunt convins că Edi asta și-a dorit. Câștigi campionatul, te doare inima că trebuie să renunți la unii jucători. Ai muncit un an, ai câștigat un campionat cu lotul ăla, ți-e greu să nu-i prelungești contractul. Probabil, Edi și-ar fi dorit o restructurare a lotului, pentru că el a luat echipa de la Dan Petrescu. Nu e de mirare, Edi a făcut performanță. Să câștigi campionatul când echipa era a treia favorită. Sunt multe variante, poate s-au înțeles cu alt antrenor deja", a declarat Andone, la o conferință de presă.

Conform unor informații ajunse în presă, Edi Iordănescu se pare că a luat decizia înainte ca titlul să fie câștigat. Tehnicianul lui CFR Cluj a fost nemulțumit că oficialii echipei discutau cu alți antrenori în momentul în care echipa nu mergea bine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter