Sport

„Studenții“ s-au reunit la Cluj Arena

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/27_ziua/08 reunire u.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Lotul Universității Cluj s-a reunit ieri dimineață la Cluj Arena, pentru prima data în 2012. Ionuț Badea a avut la dispoziție 29 de fotbaliști.</p>

„Șepcile roșii“ au început pregătirile pentru retur. Duminică vor pleca într-un cantonament de trei săptămâni în Turcia.

Universitatea Cluj a transferat trei fotbaliști în această pauză competițională: Mircea Bornescu, Grigore Galamaz și Dorinel Popa. Clujenii au mai semnat cu Ovidiu Hoban și Marian Cristescu, de la Gaz Metan, respectiv FC Brașov, însă cei doi vor devenii „alb-negrii“ abia de la vară, întrucât mai au şase luni de contract cu echipele lor actuale.

Ionuț Badea, antrenorul „șepcilor roșii“, are încredere în lotul său și crede că echipa se poate califica în cupele europene. „Ne-am adunat cu forțe proaspete și orice transfer care s-a făcut sau se va face, este pentru a aduce un plus de valoare. Îmi doresc să rămân la Universitatea până la final. E un proiect de lungă durată, care merită toate eforturile. Punctele pierdute în tur se pot recupera într-o reală măsură, pentru că acest campionat este foarte comprimat. E important că finalul de tur s-a terminat și n-au mai fost partide de jucat. Sunt convins că avem timp să punem la punct toate problemele“, a declarat tehnicianul Universității.

Jucătorii prezenți la reunire au fost: Ionuț Boșneag, Marius Popa, Mircea Bornescu, Giedrius Kvedaras (poartari), Sebastian Achim, Bogdan Ungurușan, Lukasz Szukala, Octavian Abrudan, George Galamaz, Steven Pele, Ionuț Neag, Constantin Grecu, Gaston Mendy (fundași), Sebastian Cojocnean, Dorinel Popa, Cristian Poiana, Nasser Menassel, Elias Bazzi, Alex Păcurar, Gabriel Boștină, Laurențiu Marinescu, Adrian Cristea, Răzvan Moldovan (mijlocași), Claudiu Niculescu, Tony Nwakaeme, Gheorghe Grozav, Octavian Drăghici, Vlăduț Morar, Kota Mizunuma (atacanți).

De la reunire au lipsit Florin Matache, care este accidenta și Habib Balde, care evoluează la Cupa Africii pentru naționala Guineei.

Niculescu: „Avem nevoie de un atacant“

Atacantul Claudiu Niculescu, unul dintre principalii marcatori ai Universității, a declarat la reunirea lotului că echipa mai are nevoie de un vârf, pentru a fi mai mare concurență pe posturi. „Gata cu vacanța, ne apucăm de treabă. Mă bucur de cei nou-veniți, deoarece sunt jucători de valoare. Am încredere că vom face un retur bun. Echipa mai are nevoie de un atacant, pentru că e important să fie concurență pe posturi“, a spus „Clau-gol“. El a mai spus că nu știe încă dacă acest sezon va fi ultimul din cariera sa: „Rămâne de văzut dacă mă voi retrage la sfârșitul sezonului, dacă ma voi simți bine din punct de vedere fizic. Oricum, mi-e foarte greu să vorbesc despre încheierea carierei de fotbalist“.

Și mijlocașul Adrian Cristea este optimist și speră că Universitatea va avea evoluții și rezultate bune în ultimele 16 etape. „Ne-am întors la muncă, urmează o perioadă foarte grea și sper să ne pregătim cât mai bine. Sper să avem un retur cât mai bun“, a declarat „Prințul“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter