Ştiri din Transilvania

Un bărbat s-a electrocutat în gară, din cauza unei undițe. A fost adus la spital la Cluj, cu arsuri pe 40% din corp

Un bărbat de 55 de ani din comuna bistriţeană Salva s-a electrocutat în gara din localitate, după ce a trecut cu undiţa deschisă pe sub liniile de electricitate, ceea ce a dus la formarea unui arc electric.

Un bărbat s-a electrocutat în gară, din cauza unei undițe. FOTO: CFR Infrastructură Un bărbat s-a electrocutat în gară, din cauza unei undițe. FOTO: CFR Infrastructură

 

 


Potrivit datelor comunicate AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, bărbatul este angajat al CFR, dar la momentul producerii incidentului se afla în timpul liber.

 


„Astăzi, 23 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în perimetrul Staţiei CF Salva o persoana s-a electrocutat. Din primele investigaţii efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din Salva, în timp ce a încercat să traverseze calea ferată, fiind cu undiţa deschisă, s-a electrocutat. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ.

Bărbatul a suferit arsuri de gradul I pe aproximativ 40% din suprafaţa corporală şi a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, a informat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi.


Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Salva continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat s-a electrocutat pe un stâlp, în Gilău. Victima a fost transportată la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter