Ştiri din Transilvania

A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan. Cel mai spectaculos drum din România, deschis circulației în prima lună a verii.

Acțiunea de deszăpezire a început pe Transfăgărășan. Cel maio spectaculos drum din România ar putea fi deschis circulației spre finalul lunii viitoare.

Transfăgărășanul ar putea fi deschis circulației luna viitoare/Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Facebook.com Transfăgărășanul ar putea fi deschis circulației luna viitoare/Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Facebook.com

 

 


Drumarii au început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să fie redeschis circulaţiei „cu mult înainte de data obişnuită de 1 iulie”, a anunţat miercuri DRDP Braşov, pe pagina de socializare.

 


„Am început deszăpezirea Transfăgărăşanului! Deocamdată lucrăm în zonele în care nu există risc de avalanşă şi doar atunci când condiţiile meteo permit intervenţia în siguranţă. 

CITEȘTE ȘI: 
Cel mai spectaculos drum din România ar putea să rămână deschis aproape tot anul. CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate pentru modernizarea Transfăgărășanului.

Având în vedere că în acest an avem mai puţină zăpadă faţă de alţi ani, estimăm că vom putea deschide acest drum spectaculos cu mult înainte de data obişnuită de 1 iulie”, este mesajul reprezentanţilor DRDP Braşov.


Circulaţia în judeţul Sibiu, pe Transfăgărăşan, este oprită pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac. Accesul în zona turistică Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina. Stratul de zăpadă este de 69 de centimetri, la staţia meteo de la Bâlea Lac.

Transfăgărășanul este cel mai înalt drum national din țară după Transalpina


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Circulația pe Transfăgărășan și Transalpina ar putea fi redeschisă iarna. Regulamentul pentru cele mai spectaculoase drumuri din România, modificat

Ultimele Stiri
abonare newsletter