Ştiri din Transilvania

A nins pe Transalpina. Strat nou de zăpadă în Rânca.

A nins pe Transalpina, cel mai înalt traseu din România, între Rânca și Obârșia Lotrului. Stratul de zăpadă măsoară câțiva centimetri.

A nins pe Transalpina. Stratul de zăpadă măsoară câțiva centimetri/Foto: CNAIR Facebook.com A nins pe Transalpina. Stratul de zăpadă măsoară câțiva centimetri/Foto: CNAIR Facebook.com

 

 


Precipitaţii sub formă de ninsoare au fost înregistrate, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 67 C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, drumul rămânând în continuare închis, anunţă reprezentanţii CNAIR. 

CITEȘTE ȘI: 
Iarna a revenit pe Transalpina. Acțiunile de deszăpezire, stopate din cauza ninsorii.

Potrivit acestora, stratul nou de zăpadă depus pe carosabil măsoară 3-4 centimetri.


„Pe DN 67C între Rânca şi Obârşia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare.

Reamintim că acest sector de drum este închis circulaţiei publice şi facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru că se expun unui real pericol, pe carosabil fiind zăpadă şi gheaţă”, potrivit unei informări publicate pe pagina de Facebook de CNAIR. 


Transalpina este închisă, în lunile cu zăpadă, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe o porţiune de peste 20 de kilometri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Circulația pe Transfăgărășan și Transalpina ar putea fi redeschisă iarna. Regulamentul pentru cele mai spectaculoase drumuri din România, modificat

Ultimele Stiri
abonare newsletter