Ştiri din Transilvania

Fată de 16 ani, răpită din centrul unei localități din județul Sălaj. Suspectul, un tânăr de 19 ani.

O fată de 16 ani dintr-o localitate din Sălaj este căutată de poliţie după ce mama ei a anunţat că aceasta a fost răpită de către un tânăr de 19 ani.

Fată de 16 ani din Sălaj, răpită | Foto: Poliția Română - Facebook Fată de 16 ani din Sălaj, răpită | Foto: Poliția Română - Facebook

 

 


O fată de 16 ani dintr-o localitate din Sălaj este căutată de poliţie după ce mama ei a anunţat că aceasta a fost luată cu forţa şi dusă într-un loc necunoscut de către un tânăr de 19 ani.

 


La data de 12 iulie, ora 19,08, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida - IPJ Sălaj au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 52 de ani, din localitatea Dragu, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, fiica acesteia - Doboş Sara - de 16 ani a fost luată cu forţa din centrul localităţii Dragu şi dusă într-un loc necunoscut de către un tânăr de 19 ani”, a informat sâmbătă IGPR.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea identificării minorei şi a persoanei bănuite de comiterea faptei.


Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Update


Fata de 16 ani a fost găsită, au anunțat polițiștii.

„În urma verificărilor efectuate a fost stabilită locația minorei dispărute, iar în prezent aceasta se află alături de familie. În cauză, polițiștii continuă activitățile specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au derulat evenimentele, precum și pentru depistarea celui bănuit de săvârșirea faptei”, a transmis IPJ Sălaj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Coșmar în parc. Mamă și prietenă ucise, fetiță de 10 luni răpită - VIDEO

Minoră de 12 ani, răpită în apropiere de gara din Gherla și violată. Agresorul a fost arestat preventiv

abonare newsletter