Un gastroenterolog, cunoscut în mediul online ca „The Stomach Doc", a împărtășit recent pe Instagram patru fructe care pot contribui la reducerea riscului de cancer de colon.
Citricele, cunoscute pentru aroma lor proaspătă și gustul revigorant, sunt mai mult decât simple fructe delicioase. Portocalele, lămâile, grapefruitul, mandarinele și limele sunt adevărate comori de nutrienți esențiali pentru sănătate.
În plină vară, hidratarea devine o preocupare majoră pentru mulți dintre noi. Deși apa rămâne esențială, experții în nutriție atrag atenția asupra unor alimente care pot contribui semnificativ la menținerea unui nivel optim de hidratare.
Fructul care previne apariția bolii Alzheimer. Acest fruct se află în topul celor mai iubite citrice și este recomandat de specialiști datorită proprietăților sale.
Coaja de citrice (portocale sau lămâie) este extrem de toxică deoarece cauza substanțelor periculoase. Acestea sunt consumate des de către români, fără să știe cât de dăunătoare pot fi.