Parchetul Curții de Apel București (PCAB) a clasat dosarul referitor la operațiunea de kompromat în cazul jurnalistei Emilia Şercan, de anul trecut, la scurt timp după ce Şercan a scris despre plagiatul din teza de doctorat a premierului de atunci, Nicolae Ciucă.
Caz revoltător în justiția din România. Judecătoria Suceava a stabilit luna decembrie 2024 ca termen de judecată în cazul unui copil care a suferit o pareză în urma unei erori medicale.
Procurorii Curții de Apel Cluj au clasat dosarul „Sparanghel” în care s-a cercetat nerespectarea măsurilor de siguranţă în cazul celor aproape 2.000 de persoane care plecat la muncă în străinătate de pe Aeroportul Cluj, pe motiv că „fapta nu există”.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus clasarea unui dosar în care un preot clujean a fost acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor, în urma unei slujbe religioase oficiate în luna aprilie.
DNA scrie, negru pe alb, că funcţionarii Consiliului Județean Cluj au prejudiciat bugetul judeţului pe „lucrările malefice” de la Centrul de Deşeuri. Procurorii spun că Alin Tișe trebuie să ceară tragerea lor la răspundere, civil, disciplinar și material. O va face?
Un fost președinte de Consiliu Județean susține că procurorii DNA au clasat dosarul în ceea ce privește drumul turistic Răchițele-Ic Ponor. 8 ani le-au trebuit autorităţilor judeţene şi constructorilor să asfalteze un drum de 20 de kilometri. O poveste despre lucrări date pe prietenii şi care pun în pericol siguranţa traficului rutier, despre licitaţii cu cântec, bani decontaţi pe lucrări imaginare, și prejudicii imense.
Procurorii militari din cadrul Parchetului General au dispus clasarea parţială a dosarului accidentului aviatic din Apuseni, în urma căruia au murit, în urmă cu patru ani, studenta Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan.
Procurorii nu au găsit elemente care să conducă la concluzia că s-ar fi fraudat alegerile prezidențiale din 2009, astfel că au închis ancheta. Comisia parlamentară își continuă activitatea, însă.