Comisia Europeană aduce o veste excelentă pentru gurmanzii români și europeni. A aprobat adăugarea „Sardeluței marinate" din România pe lista specialităților tradiționale garantate.
Dieta carpato-danubiană are beneficii superioare regimului mediteranean, devenit foarte popular pe continent în ulimii ani, însă prea puțini știu ce este aceasta și care sunt alimentele care trebuie consumate.
Produsele alimentare cu făină de insecte vor fi comercializate în magazinele din România, însă acestea vor fi semnalizate la raft și etichetate în mod special.
Salata de vinete sau ciorba rădăuțeană se află în topul celor mai bune mâncăruri românești, iar salata de castraveți și mămăliga cu lapte sunt considerate cele mai proaste feluri de mâncare din țara noastră.
Rețetă gem de prune. Vara este sezonul gemurilor pentru gospodinele din întreaga țară, fiind pregătite borcane întregi de dulceață pentru familie. Cum prepari gemul de prune ușor și sănătos.
Rețeta de zacuscă de vinete și ardei. Cum se prepară și ce ingrediente ai nevoie pentru ca totul să iasă ideal.
Rețetă salată de vinete cu ceapă. Această rețetă este una dintre cele mai populare în sezonul vară, iar salata se poate servi simplă, cu maioneză sau cu ceapă în funcție de preferințe.