O cățelușă din Turcia și-a dus singură puiul la o clinică veterinară, pentru a-i salva viața după ce acesta a înghețat din cauza temperaturilor scăzute.
Un studiu asupra burger-ilor de pui vânduți în România dezvăluie că toate produsele analizate conțin minim 9 aditivi alimentari, iar în cazuri extreme numărul acestora ajunge până la 26 de E-uri într-un singur produs.
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a declarat miercuri că furajele care dau culoarea galbenă a puilor nu sunt toxice pentru păsări sau pentru om, dar reprezintă o „practică comercială înşelătoare”.
Cazul ursoaicei cu pui care a ajuns în județul Brăila a fost abordat de cel mai avizat expert World Wildlife Fund în carnivore mari din România. Este prima dată când un urs ajunge acolo, în zonă de câmpie.
O ursoaică, a cărei prezenţă, împreună cu cei doi pui, a mai fost semnalată în cursul săptămânii în Valea Lupşii, un sat din Munţii Apuseni, a rămas blocată, vineri dimineaţa, într-un gard de sârmă.
O familie din Baciu au avut parte de o experiență terorizantă din cauza unor câini agresivi, nesupravegheați. Au intrat în curte și au omorât zeci de pui.