Consiliul Județean Cluj își propune atingerea unui obiectiv important în reducerea birocrației: să devină prima instituție publică din România fără hârtii!
După aproape 3 ani de mandat, consilierii județeni s-au întâlnit față în față la prima ședință de Consiliu Județean organizată în format fizic. Ultima dată când aleșii județului s-au văzut a fost la depunerea jurământului în 2020.
30 de minute irosite de aleșii județeni care au dat încă o dată dovadă că nu au nicio treabă cu tehnologia. Ședința de Consiliu Județean de luni a fost plină de gafe, bâlbâieli în lanț și rateuri din punct de vedere tehnic! Inclusiv gafa cu data ședinței: 31 noiembrie!
Peste 406 milioane de euro ar urma să coste ridicarea Spitalului Pediatric Monobloc situat în Borhanci. Consilierii județeni au votat indicatorii tehnico-economici pentru această investiție.
Fără internet, fără sonor, înjurături, voci ridicate, așa s-a desfășurat ședința de Consiliu Județean de miercuri. Când renunță Tișe la ședințele ținute online?
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a dezlănțuit, marți, într-o ședință extraordinară la adresa consilierilor USR numindu-i „autiști administrativ” sau arătând că vorbesc „prostii întruna”. La final, Tișe a spus că va trata USR „ca un partid în opoziție”, iar consilierii acestui partid vor avea limită de timp atunci când iau cuvântul.
Birourile forului județean au fost goale astăzi ore întregi, după ce aproape toți angajații instituției au participat, în premieră, la ședința de Consiliu Județean. Angajații au ocupat integral toate scaunele din sala de ședință cu zeci de minute bune înainte de începerea ședinței. “Ați adus niște oameni împotriva altor oameni cum a făcut Iliescu la Mineriadă”, a comentat un consilier județean din același partid cu Tișe.
Pentru o investiţie care este pe butuci şi la care preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe este dispus să renunţe, fără îndoială, Centrul de Deşeuri înghite an de an tot mai mulţi bani.