Timp Liber

Clujenii, invitați duminică la „Masa bunei vecinătăți” pe strada Potaissa: „Începem ziua în cel mai fain mod posibil”

Clujenii sunt invitați și în acest an să ia prânzul împreună și să socializeze la „Masa bunei vecinătăți”, pe strada Potaissa.

| Foto: Strada Potaissa - Facebook | Foto: Strada Potaissa - Facebook

 

 


Piața de flori altfel” a revenit în perioada 21-24 iunie la Cluj-Napoca, pe Strada Potaissa. În această perioadă, această stradă va deveni cea mai frumoasă din România!

 


Clujenii sunt invitați, duminică, de la ora 9:00 la „Masa bunei vecinătăți”.

Organizatorii îi invită pe clujeni să pună laolaltă diverse tipuri de mâncare aduse de ei și să socializeze. 


„Pregătim de acasă bucate alese, ne adunăm cu mic și mare și le împărțim bucuroși cu cei din jur. Duminică, 23 iunie, începem ziua în cel mai fain mod posibil: vendorii ies din spatele standurilor, vizitatorii se alătură, iar atmosfera devine fermecătoare. Parcă mai mult ca oricând apare la orizont sentimentul de comunitate. #ceamaimarecomunitate de pe #ceamaimicastradă Fie că sunt fructe din propria grădină, o prăjitură pregătită cu drag în bucătăria de acasă, clătite delicioase cu dulceață de afine, zacuscă de vinete sau o limonadă cu sirop de soc. Toate își vor găsi loc la Masa Bunei Vecinătăți pe #StradaPotaissa. Toată lumea e binevenită, cu condiția să aducă un preparat pe care să-l împartă cu ceilalți participanți”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Strada Potaissa se transformă. Piața de flori „altfel” a început pentru al optulea an la rând.

Vineri strada Potaissa se transformă în piața de flori „altfel”. Iată programul evenimentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter