Timp Liber

Ce poți face luni, în ultima zi de Strada Potaissa. Clujenii, chemați la discuții despre viitor și despre soluții creative.

Luni, 24 iunie, piața de flori „altfel” îi așteaptă pe clujeni cu multe surprize.

| Foto: Strada Potaissa - Facebook | Foto: Strada Potaissa - Facebook

 

 


Luni, 24 iunie, este ultima zi în care vei regăsi Piața de flori altfel pe strada Potaissa, unde sunt așezate standuri cu cea mai diversă și inedită ofertă de plante și flori.

 


Pe lângă expoziția florilor, evenimentul include activități culturale diverse oferite de artiști locali și internaționali, dezbateri și discuții.

„Luni, 24 iunie, de la ora 10:30 vorbim despre viitor și despre soluții creative! Ca de fiecare dată, #StradaPotaissa aduce în prim plan ideea de revitalizare a peisajului urban.


Așa că nu putem rata o discuție captivantă despre cum spațiul public trebuie să capete valențe și funcționalități multiple. Ni se alătură câțiva dintre inițiatorii unor evenimente devenite rețete de succes la Cluj-Napoca, precum Scena Urbană, Urban Playfield, Vamos a la Playa și reprezentanții Raiffeisen Bank România, sponsorul evenimentului, o bancă îndrăgostită de potențialul creativ al acestor spații”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujenii, invitați duminică la „Masa bunei vecinătăți” pe strada Potaissa: „Începem ziua în cel mai fain mod posibil”

Strada Potaissa se transformă. Piața de flori „altfel” a început pentru al optulea an la rând.

Ultimele Stiri
abonare newsletter