Timp Liber

Cel mai savuros moment al nopții la Untold. Steve Aoki nu a renunțat la semnătura sa, aruncatul torturilor direct în față. FOTO/VIDEO

Zeci de mesaje cu „Cake me” din partea celor mai curajoși fani, cu alte cuvinte o invitație la „murdărie dulce”, au făcut deliciul nopții în prima noapte la Untold. Steve Aoki nu s-a mai săturat aruncând cu torturi în ce prezenți pe Cluj Arena.

O tânără a primit un tort direct în față, dar pe chipul ei se citește fericirea. Foto: monitorulcj.ro O tânără a primit un tort direct în față, dar pe chipul ei se citește fericirea. Foto: monitorulcj.ro

 

Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Untold, festival de care DJ-ul și producătorul american s-a declarat îndrăgostit.


O fană cu tort pe față aruncat de celebrul Steve Aoki. Foto: monitorulcj.ro

 

Energia lui Aoki este cunoscută mai ales cu ocazia celebrului moment „Cake Me!” când DJ-ul aruncă de pe scenă, pur și simplu, cu câteva torturi în fani.


Un moment dulce și un tort aruncat în față. Bucurie mare în rândul fanilor. Foto: monitorulcj.ro

Joi noaptea, Steve Aoki a avut și un moment surpriză pentru fanii de pe Cluj Arena, invitându-o pe scenă pe Irina Rimes, care a interpretat piesa „DuDaDu”, mixată de celebrul DJ-i.

Timmy Trumpet s-a distrat la Untold. Foto: monitorulcj.ro

După Steve Aoki, pe scena amplasată pe Cluj Arena au mai urcat Timmy Trumpet și BlasterJaxx. La un moment dat, Timmy Trumpet a mixat piesa Deliei, „Lololo”.


Fetele au așteptat cu nerăbdare momentul Cake me. Foto: monitorulcj.ro

Mii de persoane au luat parte joi, în prima zi de festival, la concertele pregătite de organizatorii Untold. Joi, fanii Untold s-au bucurat de show-urile unor artiști și DJ-i care au ajuns pentru prima dată pe Cluj-Arena: Louis Tomlinson, Tom Grennan, alături de Purple Disco Machine și Duo-ul Blasterjaxx.

Steve  Aoki pe scena principală la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Vineri, pe scena amplasată pe Cluj Arena vor cânta și mixa Almud, Vama, Lenny Kravitz, Lost  Frequencies, Aloc, Dimitri Vegas&Like Mike și Zerb.


DJ-ul Steve Aoki a întreținut petrecerea de pe Cluj Arena. FOto: monitorulcj.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Steve Aoki, DJ-ul cu aruncatul torturilor, moment inedit pe Cluj Arena, în prima zi la Untold

Steve Aoki, pe scena principală la Neversea 2022: „Nu va lipsi cel mai așteptat moment al său, când aruncă torturi în mulțime”

Primele abonamente UNTOLD 2025 pentru ediţia aniversară de 10 ani, puse în vânzare sâmbătă

Ultimele Stiri
abonare newsletter