Timp Liber

Retreat Vama Veche. O comedie românească de la care ieși zâmbind.

Retreat Vama Veche. Un nou film românesc.

Retreat Vama Veche. O comedie românească de la care ieși zâmbind. | Foto: capital.ro Retreat Vama Veche. O comedie românească de la care ieși zâmbind. | Foto: capital.ro

 

 


Retreat Vama Veche, o comedie românească care nu forţează limitele de limbaj şi în care nu este vorba de perioada lui Ceauşescu, scrie capital.ro. 

 


Regizorul Petre Năstase a pus un pariu la 57 de ani și a reușit. Succesul filmului este dat de modul în care a reușit să creeze din fiecare scenă o succesiune de tablouri, în care fiecare personaj are un caracter distinct.

Nu există actor, și au fost mulți în film, despre care să nu poți spune că nu a avut o partitură solo. Petre Năstase le-a dat fiecăruia prilejul să te facă să zâmbești. De aceea, la final, este greu să spui care este actorul principal.


Retreat Vama Veche, un film despre cuplu

Eva (interpretată cu umor și gingășie de Ada Condeescu), o psihologă specializată în terapia de cuplu, se pregătește să se căsătorească cu Victor (Răzvan Fodor, calibrat perfect pentru rol). În cinstea acestui eveniment, cele mai bune prietene ale ei, jucate de Adela Popescu (stomatolog de succes, ușor osificată în spaime, prezentate cu tușe puternice) și Laura Cosoi (femei de afacere focoasă, joc debordant), îi organizează o petrecere a burlăcițelor într-un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche.

Citește articolul în continuare:
Retreat Vama Veche. O comedie românească de la care ieși zâmbind


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News    

CITEȘTE ȘI:

CURIOZITĂȚI. Căsătoria îți schimbă complet personalitatea. Durează mai puțin de 2 ani.

INTERVIU. „Simfonia” vieții lui Flavius Buzilă: „Pentru mine, Hara și muzica înseamnă mult mai mult decât un job”

Ultimele Stiri
abonare newsletter