Timp Liber

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. În 3 zile arde grăsimea, îți curăță ficatul și elimină toxinele din corp

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Doar 3 zile urmând acest regim îți vei curăța ficatul și vei scăpa de grăsimea nedorită. Această dietă va elimina apa din țesuturi.

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. În 3 zile arde grăsimea, îți curăță ficatul și elimină toxinele din corp Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. În 3 zile arde grăsimea, îți curăță ficatul și elimină toxinele din corp

 

 


Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Există un regim de milioane care îi va aduce beneficii extraordinare organismului tău, în doar 3 zile.

 


Este vorba despre o băutură din suc de lămâie, suc de grapefruit și banane, care va detoxifia întregul corp, scrie dorcudor.ro. Totodată, această băutură arde grăsimea și te va ajuta să slăbești sănătos, în mod natural.

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Elimină toxinele din corp

Dacă urmezi această dietă sănătoasă pentru detoxifiere timp de 3 zile, te vei simți mult mai bine în pielea ta. Ea te ajută să elimini toxinele din corp.


Acest remediu vă va ajuta să vă curățați ficatul, plămânii și colonul. Dar un lucru pe care trebuie să îl știți înainte să începeți această dietă este că nu trebuie să consumați produse lactate înainte de detoxifiere cu 2 zile.

Pe lângă acest lucru, este important să beți o cană de ceai din plante înainte să vă puneți la somn, cu o zi înainte să începeți dieta sănătoasă pentru detoxifiere. Vă va ajuta să eliminați toate toxinele din intestine.


În timpul dietei sănătoase de detoxifiere, nu trebuie să efectuați exerciții fizice intense ca să nu puneți presiune asupra plămânilor.

CITEȘTE ȘI:


Băutura care ajută la sănătatea creierului. Un pahar pe zi te scapă de boli și te ajută să slăbești


Băutura care te ajută să slăbești sănătos, fără efort. Arde grăsimile și întărește sistemul imunitar

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Cum să o urmați corect

După ce ați luat în calcul toate indicațiile menționate mai sus puteți începe procesul de detoxifiere. În prima zi trebuie să beți 300 ml de apă cu puțină zeamă de lămâie, înainte de micul dejun. Ulterior, după ce ați băut prima băutură trebuie să consumați 300 ml de suc de grapefruit.

Cele două băuturi, care formează dieta sănătoasă pentru detoxifiere de început, conțin o cantitate mare de agenți ce ajută la prevenirea cancerului. De asemenea, cele două băuturi vă pot îmbunătăți sănătatea sistemului respirator.

În timpul micului dejun și în timpul mesei de la prânz beți 300 ml de suc de morcovi, proaspăt. Această băutură va alcaliniza sângele. Totodată, trebuie să beți 400 ml dintr-un suc cu mult potasiu sau de banane, în timpul prânzului. Această băutură are un efect tonic de curățare.

Înainte de somn, va trebui să beți 300 ml de suc de coacăze pentru a elimina microbii din plămâni.

Pentru a face procesul și mai plăcut, ar trebui să luați în considerare și câteva lucruri care să vă relaxeze. Spre exemplu, în fiecare zi, timp de 20 de minute ar fi indicat să faceți o baie. Acest lucru vă va face să transpirați și ajută la eliminarea toxinelor din organism.

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te apără de gripă și răceală. Ține colesterolul sub control și se recomandă în curele de slăbire

Leguma care îmbunătățește vederea. Previne cancerul, tratează infecțiile și e recomandată pentru slăbire

Ultimele Stiri
abonare newsletter