Actualitate

Cum s-a produs accidentul de pe strada Avram Iancu, Florești? Un copil de 9 ani și doi adulți au fost răniți

Un copil de 9 ani și doi adulți au fost răniți și transportați la spital în urma accidentului din Florești. Polițiștii au explicat cum s-a produs impactul dintre cele trei mașini implicate.

Accident pe strada Avram Iancu din Florești / Foto 1: Info Trafic jud. Cluj Facebook - Foto 2: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook Accident pe strada Avram Iancu din Florești / Foto 1: Info Trafic jud. Cluj Facebook - Foto 2: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook

 

 


Un accident rutier s-a produs în jurul orei 12:15 pe strada Avram Iancu din Florești sâmbătă, între trei mașini. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane, între care un minor de 9 ani.

Polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul, în care una dintre mașini a fost distrusă complet:


„Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 12.15, pe DN1 E60. Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptului că autoturismul condus în direcția localității Gilău, de un bărbat de 36 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda. Ulterior, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, toate din autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani, în direcția municipiului Cluj-Napoca, respectiv conducătorul autoturismului,  un minor de 9 ani și o altă persoană de 70 de ani. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ 20 de minute, iar ulterior circulația s-a desfășurat alternativ. În jurul orei 13.35, circulația a fost reluată pe ambele sensuri de mers.

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV pe strada Constantin Brâncuși! Un tânăr a MURIT după ce s-a răsturnat cu mașina. VIDEO

Cum s-a produs accidentul mortal de pe Brâncuși? Tânărul de 28 de ani se afla singur în mașină

Cum s-a produs accidentul de la Răscruci? Șoferul TIR-ului a consumat băuturi alcoolice înainte de impact

Ultimele Stiri
abonare newsletter