Actualitate

Un tânăr s-a urcat pe un bloc de pe Calea Mănăștur și a amenințat că se aruncă

Un tânăr a amenințat joi că se aruncă de pe un bloc, pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe un bloc / Foto: INFO Trafic jud. Cluj - Facebook Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe un bloc / Foto: INFO Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Un incident straniu a avut loc joi, de Sfântul Andrei, pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Potrivit surselor monitorulcj.ro, un tânăr de 29 de ani care ar avea probleme psihice s-a urcat pe un bloc din Mănăștur și a amenințat că se aruncă.

 


La fața locului au intervenit reprezentanți ai poliției și un negociator SRI, care au primit și ajutorul pompierilor. Tânărul ar fi fost coborât de aceștia de pe bloc. 

ISU Cluj a anunțat că a intervenit la fața locului, dar tânărul a fost transportat ulterior la spital de către un echipaj SAJ. 


„Echipajele noastre s-au deplasat alături de colegii de la Poliție pe Calea Mănăștur, pentru a asista o persoană care prezenta agitație psihomotorie. Aceasta va fi transportată la spital de către un echipaj SAJ”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Numărul incendiilor, în creștere în sezonul rece. Avertismentul pompierilor clujeni: „Pot să apară pericole de la orice sistem de încălzire”.

Femeie din Cluj, convinsă să trimită bani unor străini, prin metoda „scrisoarea nigeriană”

Ultimele Stiri
abonare newsletter