Actualitate

Doi tineri din Apahida, care au dat mai multe spargeri în perioada sărbătorilor, arestați pentru furt.

Doi tineri din Apahida, care au furat mai multe bunuri în urma unor tâlhării succesive realizate în perioada sărbătorilor, au fost reținuți de polițiști.

Furt / Foto: pixabay.com Furt / Foto: pixabay.com

 

 


Tinerii, în vârstă de 21 și respectiv 23 de ani, au început să „acționeze” în perioada sărbătorilor de iarnă.  Cei doi ar fi intrat în repetate rânduri într-un bloc de locuințe din Apahida, de unde au furat mai multe bunuri, iar prejudiciul creat este de peste 7 mii de lei. 

 


Miercuri, polițiștii din Apahida au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de 2 tineri, de 21 și 23 de ani, cercetați în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

„Din cercetările derulate a reieșit că, în perioada 26 decembrie 2023 – ianuarie a.c., aceștia ar fi pătruns de trei ori într-un imobil din localitatea Apahida, de unde ar fi sustras unelte electrice și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 7.700 de lei.


În baza probatoriului administrat până în prezent, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 

Cei doi tineri au fost prezentați, miercuri, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a intrat prin efracție în casa unei femei din Florești! A fost arestat preventiv

Trei tineri, prinși în timp ce furau cabluri de internet în centrul Clujului. Au fost reținuți de polițiști  

Ultimele Stiri
abonare newsletter