Actualitate

Vreme rece și ploi în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme închisă și ploi, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 18 grade Celsius. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 19 aprilie/Foto: Depositphotos.com Prognoza meteo pentru vineri, 19 aprilie/Foto: Depositphotos.com

 

 


Vineri, 19 aprilie, vremea se menține rece, iar în cea mai mare parte a țării cerul va fi marcat de înnorări și ploi. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere, iar în zonele înalte rafalele pot atinge 50-60 de km/h. 

 


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până sâmbătă dimineața, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, iar pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult noros și cu șanse crescute de precipitații pe parcursul zilei, iar vântul va sulfa slab spre moderat. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius.


De sâmbătă, temperaturile înregistrează o ușoară creștere, astfel că maximele se vor situa între 15-16 pe parcursul weekendului. Mâine, razele soarelui vor încălzi mai puternic, însă de duminică cerul va fi brăzdat de înnorări, iar începutul săptămânii viitoare vine cu o ușoară răcire a vremii. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Nu scăpăm de vremea rece. Toată țara, sub informare meteorologică de ploi, vânt puternic și temperaturi scăzute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter