Actualitate

Zboruri spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, operate în premieră de compania aeriană Animawings

Din 16 septembrie 2024, clujenii vor putea zbura spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj.

Zboruri spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, operate de compania aeriană Animawings/Foto: Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj – Comunicat de presă Zboruri spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, operate de compania aeriană Animawings/Foto: Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj – Comunicat de presă

 

 


Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj anunţă debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, din toamna acestui an, operate în premieră de compania aeriană Animawings. 

 


„Începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor fi operate în premieră noi zboruri interne spre capitala țării, de către compania aeriană Animawings, cu 5 frecvenţe săptămânale, de luni până vineri”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Cluj. 

Zborurile vor fi cu 5 frecvenţe săptămânale:
De la Cluj-Napoca-București:
Luni, Marți, Miercuri, Joi şi Vineri:
plecare CLJ 08:40 - 09:35 sosire OTP
De la București - Cluj-Napoca:
Luni, Marți, Miercuri, Joi şi Vineri:
plecare OTP 07:00 - 07:55 sosire CLJ


Zborurile directe Cluj-București vor fi operate de compania aeriană Animawings cu aeronave de tip Airbus A220, ce dispun de 8 locuri la clasa business și 130 de locuri la clasa economic, iar biletele puse deja în vânzare, vor avea un preț de pornire de 38 euro per segment.

Cluj-București, rută solicitată de pasageri

„Apreciem decizia companiei aeriene Animawings de a opera din această toamnă aceste zboruri interne, spre București, de pe Aeroportul Internațional Cluj. Prin aceste conexiuni mai bune cu capitala țării se va sprijini cu succes mediul profesional și de business, precum și turismul intern, iar conectivitatea sporită a regiunii va dinamiza și mediul economic. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni dar și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic”, a declarat Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, Viorel Federiga. 


„Cluj-București este o rută extrem de solicitată de pasagerii noștri. Decizia companiei aeriene Animawings vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu ceilalți parteneri aerieni de pe aeroport, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, adeseori cu lipsă de capacitate și prețuri relativ ridicate. Mai multe opțiuni de călătorie înseamnă o ofertă diversificată de servicii, dar și costuri mai reduse pentru pasagerii clujeni. Dorim mult succes companiei aeriene Animawings în eforturile sale de a-și diversifica portofoliul de rute operate și suntem convinși că vor deschide în curând și alte destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo. 

Zborurile directe spre București sunt disponibile spre vânzare


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de destinații de vacanță, de pe Aeroportul Cluj. Noi zboruri, inaugurate în sezonul estival 2024.

De la Cluj la New York, cu avionul în 2024! Vezi când are loc primul zbor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter