Actualitate

Bărbatul care a murit în accidentul din Dej NU avea permis de conducere și circula cu numere false

Şoferul implicat în accidentul mortal produs sâmbătă seara în jurul orei 22.50, pe strada Bistriței din Dej nu avea permis de conducere şi circula cu numere false.

Accident grav pe strada Bistriţei din Dej/Foto: ISU Cluj Accident grav pe strada Bistriţei din Dej/Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident mortal s-a produs la data de 18 mai a.c., în municipiul Dej, în jurul orei 22.50, pe strada Bistriței, pe DN 17. Iniţial se anunţase că tânărul are 20 de ani, însă după primele cercetări, bărbatul implicat în accident ar fi avut 38 de ani, nu avea permis de conducere şi circula cu numere false. 

 


„Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj care conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, însă din nefericire a decedat la unitatea medicală. S-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar că numărul de înmatriculare era alocat unui alt autoturism, autovehiculul implicat în accident fiind radiat din circulație. Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav pe strada Bistriţei din Dej. Un tânăr de 20 de ani a murit. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter