Actualitate

Tragedie cumplită: și-a împușcat fiul de 6 luni, apoi a încercat să se sinucidă – VIDEO

O faptă înfiorătoare a îngrozit o comunitate întreagă. Un bărbat și-a răpit fosta iubită și pe copilul lor de doar șase luni, apoi a deschis focul asupra micuțului. Ulterior, agresorul a încercat să își pună capăt zilelor într-un mod cumplit.

Imagini cu bărbatul publicate de Poliție. Foto: Surprise Police Department Imagini cu bărbatul publicate de Poliție. Foto: Surprise Police Department

 

 


Poliția a intervenit de urgență după ce o femeie a sunat disperată, spunând că a fost răpită de fostul ei partener împreună cu bebelușul lor. Incidentul terifiant a avut loc în miezul nopții, în Arizona, când bărbatul ar fi pătruns cu forța în locuința unde femeia trăia cu fiul lor de șase luni.

 


După ce a reușit să scape și să ceară ajutor unor muncitori din apropiere, femeia a fost transportată de urgență la spital, suferind răni minore. 

Între timp, bărbatul a îndreptat arma asupra micuțului și a deschis focul, rănind grav bebelușul.


Imaginile au fost publicate de KTVK/KPHO.

La sosirea echipajelor de poliție, copilul a fost găsit în locuință și preluat de urgență de personalul medical. Acum, micuțul de șase luni se află internat în spital, în stare stabilă.


Tragedie cumplită: Un bărbat și-a împușcat fiul de 6 luni, după ce a răpit fosta iubită 

Agresorul, descris ca fiind tatăl copilului, a încercat inițial să se sinucidă cu arma de foc. Când acest demers nu a reușit, bărbatul a trecut la un gest extrem - a dat foc locuinței în care se afla. 

CITEȘTE ȘI:
Minor de 9 ani, bătut de concubinul mamei, în Dej. Bărbatul a fost arestat.

Pompierii au reușit să stingă incendiul abia în cursul după-amiezii următoare, găsindu-l pe bărbat mort, printre dărâmături.


Faptă înfiorătoare: Un tată și-a împușcat bebelușul de 6 luni și a dat foc locuinței

Anchetatorii investighează motivele care l-au împins pe bărbat să comită acest gest îngrozitor. Vecinii au declarat că familia părea una fericită și că nu s-au confruntat niciodată cu situații violente.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caz șocant. Preot din Satu Mare, arestat pentru agresiune sexuală asupra unui minor.

abonare newsletter