Actualitate

Continuă șirul problemelor pentru prințesa Tatiana a Greciei și Danemarcei

Prințesa Tatiana a Greciei și Danemarcei nu are liniște. După divorț, se confruntă cu o nouă problemă.

Tatăl vitreg al prințesei Tatiana a Greciei a dispărut. Foto: Mike Netter / X Tatăl vitreg al prințesei Tatiana a Greciei a dispărut. Foto: Mike Netter / X

 

 


Tatăl vitreg al prințesei Tatiana a Greciei a dispărut în Malibu. El a fost văzut ultima data desculț într-un cartier luxos din Los Angeles.

 


 

Îngrijorările cresc acum pentru Attilio Brillembourg, 53 de ani, din New York, după ce a fost văzut ultima dată într-un cartier de lux din Malibu, la primele ore ale dimineții de sâmbătă.


Zona se pare că este fără iluminat public și plină de pante abrupte.

Brillembourg a fost văzut ultima dată purtând o cămașă albastră și pantaloni gri, dar fără pantofi. Se spune că are 1,70 m înălțime, părul grizonat și ochii verzi și are un „tatuaj pe partea superioară a coapsei", relatează independent.co.uk.


Tatăl vitreg al Prințesei Tatiana a Greciei dispărut în Malibu: îngrijorări pentru siguranța sa

Departamentul de Poliție din Los Angeles l-a declarat oficial ieri (19 mai) pe Brillembourg ca persoană dispărută și a spus că „sunt îngrijorări legate de bunăstarea acestuia”.

Deși monarhia greacă a fost abolită oficial în 1973, membrii acesteia rămân figuri proeminente ale societății.


CITEȘTE ȘI:
Paul Phillipe al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. Este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

În ciuda faptului că a anunțat luna trecută separarea de Prințul Nikolaos al Greciei și Danemarcei, Prințesa Tatiana își va păstra titlul regal.

Anunțându-și separarea pe site-ul familiei regale grecești, cuplul a declarat „Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana, după 14 ani de viață împreună, au decis să își dizolve căsătoria.

Dispariția misterioasă a tatălui vitreg al Prințesei Tatiana: ce s-a întâmplat cu Attilio Brillembourg?

Amândoi își exprimă dificultatea acestei decizii, aprecierea și respectul profund pe care îl au unul pentru celălalt, dar și dragostea cu care au pășit în toți acești ani.

Aceleași valori de respect și înțelegere vor sta la baza relației lor în viitor, o relație de prietenie profundă și sinceră".

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Kate Middleton suferă de cancer. Prințesa de Wales a Marii Britanii urmează un tratament cu chimioterapie preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter