Actualitate

Accident rutier la ieşire din localitatea Deuşu. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

Accident rutier la ieşire din localitatea Deuşu, din judeţul Cluj, în această după-amiază.

Accident rutier la ieşire din localitatea Deuşu/Foto: ISU Cluj Accident rutier la ieşire din localitatea Deuşu/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Deușu, comuna Chinteni.

Accident rutier la ieşire din localitatea Deuşu/Foto: ISU Cluj

„La fața locului pompierii au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, fără ocupanți în acesta. Martorii evenimentului au precizat faptul că o femeie, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost prinsă sub autoturism și au acționat pentru readucerea pe roți a autoturismului și eliberarea femeii de sub acesta. Pompierii au găsit femeia în stare de conștiență și cooperantă, astfel i-au acordat primul ajutor calificat și au predat-o ulterior echipajului Serviciului de Ambulanță Județean, pentru a fi transportată la spital. Alte două persoane au fost consultate la locul accidentului, fără a fi transportate la spital”, informează ISU Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Branului din Cluj-Napoca. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

Accident între localitățile Sântioana și Fizeșu Gherlii. Un tânăr aflat în stare critică a fost transportat de urgență la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter