Actualitate

O cisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferița a fost transportată la spital. VIDEO

O cisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat în noaptea de joi spre vineri pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferița a fost transportată la spital.

Cisternă răsturnată pe centura Vâlcele-Apahida | Foto: ISU Cluj Cisternă răsturnată pe centura Vâlcele-Apahida | Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe centura Vâlcele-Apahida.

Potrivit ISU Cluj, șoferița a fost transportată la spital.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în cursul nopții trecute să intervină la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit o cisternă, încărcată cu bitum, răsturnată în afara părții carosabile. Conducătorul acesteia, respectiv o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, era ieșită din cabină. Acesta a fost consultată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conform primei evaluări, femeia prezenta afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Bitumul este un produs solid, plastic, de culoare neagră, obținut prin oxidarea la cald a reziduurilor de petrol sau prin distilarea huilei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul din Gilău? O mașină a lovit un cap de pod și a luat foc! Doi minori, la spital!

Motociclist rănit într-un accident în Florești. Victima, transportată la spital. FOTO

abonare newsletter