Actualitate

A încercat să evite un accident și a ajuns cu mașina într-un stâlp, pe Dorobaților. FOTO

Un șofer a fost implicat, joi, într-un accident pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. Bărbatul a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului.

Accident pe Calea Dorobanților| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Accident pe Calea Dorobanților| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un șofer a fost implicat, joi, într-un accident pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. Bărbatul a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului.

 


Potrivit IPJ Cluj, șoferul a încercat să evite un accident cu o șoferiță care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 13.30, pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca a fost raportat un accident de circulație.
Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe prima bandă, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea părții carosabile după ce ar fi încercat inițial să evite impactul cu un autoturism, condus de o femeie, de 37 de ani, care nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea tânărului de 23 de ani. Testările cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto au indicat rezultate negative”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Sibiu. Două minore au avut nevoie de asistență medicală.

Bărbat rănit în urma unui accident cu un ATV, în Săvădisla. Victima, transportată la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter