Actualitate

Emoții pentru primarul Clujului. Fiica cea mică a lui Emil Boc, șefă de promoție la UMF Cluj, la Medicină Dentară.

Emoții pentru Emil Boc, care a participat, sâmbătă, la ceremonia de absolvire a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” în calitate de primar, dar și de părinte.

Primarul Emil Boc, la  ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca|sursa: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca Primarul Emil Boc, la ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca|sursa: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

 

 


Festivitatea de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, care a avut loc sâmbătă, a fost marcată de clipe de bucurie și emoție împărtășită de viitorii medici, părinți și profesori.

În deschiderea evenimentului, rectorul UMF „Iuliu Hațiganu”, profesorul Anca Buzoianu le-a mulțumit invitaților pentru participare.


„Invitat de onoare, domnul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc! 
Domnule primar, ne-ați onorat cu prietenia dumneavoastră de-a lungul anilor, vă mulțumesc! Astăzi sunteți aici nu doar în calitate de primar, ci și de părinte”, a transmis profesorul Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

Emil Boc, la ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca|sursa: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

La ceremonie au participat oficialități guvernamentale și locale, inclusiv ministrul Educației, Ligia Deca și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.


6 iulie 2024, Ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca|sursa: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Mesaj emoționant: „Să devenim mai buni pentru pacienții noștri!”

„Să ne lăsăm ghidați în permanență de dorința comună care ne-a adus pe toți la această facultate: dorința de a-i ajuta pe cei din jur.
Pe lângă toate cunoștințele învățate de la profesorii excepționali care ne-au ghidat, să nu uităm de latura umană pe care au cultivat-o în noi zi de zi.
Am învățat să fim empatici față de pacienți și am înțeles că scopul nostru este să le redăm zâmbetul.
Drumul cunoașterii nu se încheie aici, ci avem responsabilitatea să fim mereu în concordanță cu dinamismul schimbărilor din domeniul nostru, pentru a deveni tot mai buni pentru pacienții noștri.
Mult succes în viață și în profesia de medic!”, a fost mesajul transmis de Patricia, fiica primarului Emil Boc, în calitate de șefă de promoție la Facultatea de Medicină Dentară, absolvită cu media 9,88.

Emil Boc: „Ați absolvit «Harvardul» medicinei românești!”

Ceremonia de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a durat mai bine de trei ore, s-a cântat „Gaudeamus Igitur”, iar viitorii medici au depus jurământul lui Hippocrate.


„Felicitări! Tocmai ați absolvit „Harvardul” medicinei românești, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca! Una dintre cele mai performante universități europene în domeniul medical. Felicitări doamnei rector, Anca Buzoianu și echipei UMF pentru reușitele dumneavoastră de excepție!”, a declarat primarul Emil Boc în cadrul mesajului adresat cu prilejul absolvirii.

Visurile pot deveni realitate, dacă sunt însoțite de muncă și pasiune!”, a transmis rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, profesorul Anca Buzoianu.


Printre absolvenții UMF „Iuliu Hațieganu” se află tineri Franța, Germania, Grecia, Israel, India, Iordania, Irak, Iran, Italia, Liban, Luxemburg, Maroc, Palestina, Irlanda, Republica Moldova, China, România, Siria, Spania, SUA, Suedia, Țările de Jos, Tunisia, Turcia, Turkmenistan, Ungaria.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Festivitate de absolvire spectaculoasă a absolvenților UMF Cluj! Viitorii medici au depus jurământul lui Hippocrate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter