Actualitate

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău.

Șoferii clujeni trebuie să fie atenți, deoarece vor exista restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău.

Restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău | Foto: DRDP Cluj - Facebook Restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău | Foto: DRDP Cluj - Facebook

 

 


Șoferii clujeni trebuie să fie atenți, deoarece în cea mai mare parte a zilei de mâine vor exista restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău. 

 


Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj (DRDP) a anunțat luni, că în data de 23 iulie 2024, în intervalul orar 08.00 - 18.00, vor exista restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău, Bretea E (direcția A3 ieșire în DN 1 spre Oradea).

Citește și:
Lucrările de pe Valea Oltului au ajuns la un grad de execuție de 50%. Urmează realizarea ramificațiilor drumurilor de acces.

Motivul acestor restricții este efectuarea lucrărilor de așternere a mixturilor asfaltice. Mai mult, circulația va fi deviată pe DN1, cu întoarcere la sensul giratoriu Luna de Sus. 


Autoritățile recomandă șoferilor să circule cu prudență în zonă și să respecte semnalizarea rutieră. 

 Restricții de circulație pe A3, Nod Rutier Gilău | Foto: DRDP Cluj - Facebook 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Lucrările de pe Valea Oltului au ajuns la un grad de execuție de 50%. Urmează realizarea ramificațiilor drumurilor de acces.

Asociaţia Pro Infrastructură, despre Autostrada Transilvania: „Visam să circulăm în 2024. Acum ne luăm adio inclusiv de la 2025.”

abonare newsletter