Actualitate

Cum s-a produs accidentul rutier din Turda, în care a fost implicat un autocar cu zeci de elevi. O femeie şi o minoră, transportate la spital.

Două persoane au ajuns la spital, în urma accidentului rutier de la intrare din Turda, în care a fost implicat și un autocar cu elevi.

Autocar cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Turda|Foto: monitorulcj.ro Autocar cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Turda|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Un accident rutier grav s-a produs, joi după-amiaza, la intrare în municipiul Turda, în urma impactului dintre un autoturism și un autocar cu 39 de elevi. 

CITEȘTE ȘI: 
Autocar cu zeci de elevi, implicat într-un accident rutier la intrare în Turda

Autocar cu elevi, implicat într-un accident rutier, în Turda|Foto: monitorulcj.ro

Potrivit Poliției, cei 39 de elevi și cele 4 cadre didactice din autocar au scăpat nevătămate, însă o femeie și o minoră, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 


Accidentul rutier de pe DN1 – E81, din afara localității Mihai Viteazu, s-a produs în jurul orei 15.00.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 28 de ani, care circula cu autotursimul dinspre o stradă secundară, la momentul pătrunderii pe DN1 – E81 ar fi intrat în coliziune cu un autocar, condus pe direcția Aiud spre Turda, în care se aflau mai mulți pasageri, respectiv minori însoțiți de cadre didactice.


Foto: monitorulcj.ro

În urma evenimentului au fost transportate la spital două pasagere din autoturism, o femeie de 61 de ani și o tânără de 16 ani”, informează IPJ Cluj. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autocar cu zeci de elevi, implicat într-un accident rutier la intrare în Turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter