Actualitate

Vreme capricioasă la început de weekend. Ploi și furtuni, dar și maxime de 37 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea devine instabilă la început de weekend. Canicula se instalează în sudul României, în timp ce în Transilvania vor fi înnorări și averse.

Prognoza meteo pentru vineri, 9 august|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru vineri, 9 august|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vineri, 9 august, temperaturile vor fi în general mai ridicate decât cele din ziua precedentă. În unele zone – sudul Olteniei şi sud-vestul şi centrul Munteniei, va fi caniculă şi disconfort termic.

CITEȘTE ȘI: 
Cum va fi vremea la UNTOLD? Prognoza meteo pentru cele 4 zile de festival.

În regiunile vestice și nord-vestice, cerul va fi marcat de înnorări temporare și averse izolate, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate ploilor.


În Maramureș, local în Transilvania și Moldova, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii. Cantitățile de apă pot depăși 15…25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 - 37 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 13-16 grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi plăcută, însă local și temporar vor fi înnorări și ploi, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe parcursul zilei, dar mai ales după-amiaza, vor cădea precipitații însoțite de descăcrcări electrice. Temparatura maximă va atinge 26 de grade Celsius, iar minima va indica 16 grade Celsius. 


În zilele de sâmbătă și duminică, vremea se încălzește simțitor, iar soarele strălucește puternic, astfel că maximele termice ajung la 29-32 de grade Celsius, cu șanse minime de precipitații. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Luna august aduce vreme caldă și temperaturi peste normalul perioadei. Prognoza meteo actualizată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter