Actualitate

Vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere și maxime de 33 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Cer preponderent senin și vreme caldă, cu temperaturi în creștere. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 august|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 august|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Sâmbătă, 10 august, temperaturile cresc treptat, iar vremea se încălzește. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul țării, cu șanse slabe de precipitații. 

Temperaturile maxime vor atinge 33 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 11 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales în dupã-amiaza zilei de sâmbătă, când pe arii restrânse pot fi semnalate ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona Moldovei şi în zonele montane.


În zona Transilvaniei vremea se încălzește, însă pe parcursul zilei pot apărea ploi de scurtă durată, cu cantități însemnate de apă. Altfel, maximele termice se vor situa în jurul valorilor de 27-28 de grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi frumoasă, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. 


Și duminică vremea se menține caldă, iar soarele va încălzi puternic, astfel că maximele termice vor ajunge la 32 de grade Celsius, în Cluj, cu șanse minime de precipitații. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Luna august aduce vreme caldă şi temperaturi peste normalul perioadei. Prognoza meteo actualizată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter