Actualitate

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni la Cluj. Cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie?

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo actualizată.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni la Cluj. Cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie? | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni la Cluj. Cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie? | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele patru săptămâni la Cluj-Napoca. 

 


La sfârşitul lunii august maximele vor urca până la valoarea de 34 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de 10 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură. 

Vremea la sfârşitul lunii august | Foto: accuweather.com

În ceea ce priveşte începutul lunii septembrie, vom avea parte de zile cu ploaie şi cu soare. Variațiile de temperatură vor fi de 17 grade până la 25 grade Celsius pe timpul zilei, iar minimele vor varia între 7 și 13 grade Celsius.


Vremea la începutul lunii septembrie | Foto: accuweather.com

Cum va fi vremea în următoarea lună, la nivel național?

Meteorologii anunţă că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în următoarele patru săptămâni, la nivel naţional. 

În săptămână 19-26 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.


În săptămâna 26 august – 2 septembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

În săptămâna 2-9 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale perioadei, mai ales în regiunile sudice. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor deficitară în majoritatea regiunilor. 


În săptămâna 9-16 septembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cod portocaliu de caniculă luni în judeţul Cluj. Maximele vor ajunge la 38 de grade.

Lista cişmelelor cu apă potabilă şi spaţiile de răcorire pe vreme de caniculă, în Cluj-Napoca

Sfatul medicului: Cum ne protejăm de arsurile solare? Atenție, părinți, pielea copiilor este foarte sensibilă la arsuri solare!

Ultimele Stiri
abonare newsletter