Actualitate

Femeie, răpită în plină stradă la Câmpia Turzii. A fost salvată la intervenția trecătorilor.

O femeie care a fost răpită în plină stradă de doi indivizi, a fost salvată imediat de polițiștii din Câmpia Turzii.

O femeie, răpită în plină stradă de doi indivizi, a fost salvată de polițiștii din Câmpia Turzii, datorită cetățenilor cu spirit civic | Foto: depositphotos.com O femeie, răpită în plină stradă de doi indivizi, a fost salvată de polițiștii din Câmpia Turzii, datorită cetățenilor cu spirit civic | Foto: depositphotos.com

 

 


 

O femeie, răpită în plină stradă de doi indivizi, a fost salvată imediat de polițiștii din Câmpia Turzii, județul Cluj, datorită cetățenilor cu simțit civic care au sunat la 112. 


 

Doi indivizi au răpit o femeie în plină stradă după lăsarea întunericului, forțând-o să între într-o dubă, însă femeia a strigat după ajutor cât de mult a putut. Câțiva cetățeni au auzit strigătele de ajutor ale femeii și au apelat imediat poliția. 


Deși nu au avut multe informații de furnizat, totul petrecându-se în doar câteva zeci de secunde, aceștia au reușit să le explice polițiștilor ce au văzut  și auzit. 

Astfel, pe baza datelor furnizate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii s-au mobilizat și pe baza verificărilor efectuate în teren, au reușit să identifice duba vizată.


Doi polițiști au oprit duba în trafic și au procedat la extragerea victimei din după, dar și la imobilizarea celor doi agresori. Femeia era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice.

Femeia a fost salvată datorită spiritului civic al cetățenilor care au sunat imediat la 112 și datorită polițiștilor care nu au rămas indiferenți față de acest caz ce ar fi putut ajunge o nouă tragedie. 


Pentru agresori s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, violență în familie, urmând ca în urma administrării întregului probatoriu, să fie extinse cercetările dacă va fi cazul.

monitorulcj.ro a solicitat IPJ Cluj un punct de vedere.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru proxenetism! A bătut și obligat o femeie să se prostitueze, în mod repetat.

Tânăr din Câmpia Turzii, reținut pentru lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea liniștii și ordinii publice și viol!

Ultimele Stiri
abonare newsletter