Actualitate

Vreme instabilă, cu temperaturi caniculare și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturile rămân caniculare în sud-estul teritoriului, însă nu vor lipsi perioadele de înnorări, averse și descărcări electrice. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 22 august|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru joi, 22 august|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi, 22 august, valul de căldură va persista în zona de sud-est și în centrul țării, în Muntenia, estul Olteniei, sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Dobrogei, unde sunt valabile atenționări meteo Cod portocaliu și galben de caniculă. 

În celelalte regiuni valorile termice vor fi mai scăzute faţă de zilele precedente, vremea va fi închisă și cu șanse crescute de precipitații în zona Transilvaniei, Maramureșului, Crișanei, Banatului și parțial în Oltenia. 


În Transilvania, temperaturile maxime vor fi de la 27 de grade Celsius, însă în Muntenia şi vestul Dobrogei, valorile termice vor atinge 38 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 12-22 de grade Celsius. 

În Cluj, Codul portocaliu de caniculă rămâne valabil doar pe parcursul dimnineții (până la ora 10), iar ziua vremea va fi plăcută, cu un cer preponderent noros. Vântul va sufla slab și moderat. Maxima zilei va ajunge la 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A fost prelungit codul portocaliu de caniculă la Cluj. Maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter